Popcorn wordt Buttertime

Veel mensen weten niet dat er twee versies van Popcorn Time waren, die te downloaden waren van popcorntime.io en popcorn-time.se.
De meest gebruikte versie van Popcorn Time, die te vinden was op popcorntime.io, is sinds 23 oktober offline en komt niet meer online. Er zijn geen streams, films en series, meer te vinden als men deze versie van Popcorn Time opent. Het team van ontwikkelaars achter de streaming applicatie waren bang voor rechtszaken en hebben de website dus maar offline gehaald.
De helft van het team gaat verder met de ontwikkeling van een nieuwe streaming applicatie, genaamd Buttertime.

Popcorn Time offline, wat nu?

popcorn offlineDe mensen achter de originele versie van het programma, zijn al maanden bezig met een opvolger, genaamd Buttertime.
Buttertime zal echter heel anders zijn dan Popcorn Time, de ontwikkelaars beweren namelijk dat Buttertime een legale streaming dienst wordt, zoals Netflix. Het is dus maar zeer de vraag of Buttertime dezelfde mogelijkheden gaat bieden als zijn voorganger.
Waarschijnlijk wordt het een betaalde streaming dienst waarbij men per maand of per film moet betalen. Het gebruik van een VPN is dan ook niet langer noodzakelijk, aangezien gebruikers legaal films en series streamen.

Beste Popcorn alternatief?

Nu Popcorn Time offline is zijn er gelukkig nog steeds verschillende andere manieren om films en series te kijken die nog lang niet op televisie zijn.popcorn-alternatief
De alternatieve variant, die te downloaden is op popcorn-time.se, werkt nog steeds en wordt goed onderhouden door de ontwikkelaars.
Het is echter zeer waarschijnlijk dat deze versie van Popcorn Time binnenkort ook de handdoek in de ring gooit, copyright organisaties doen alles om de alternatieve versie offline te halen.

Wat als er geen versie van Popcorn Time meer verschijnen en Buttertime een flop wordt?
Dan kan men ook nog steeds via torrents films en series downloaden en direct streamen.
Het is zelfs mogelijk om de applicatie, die niet meer lijkt te werken, te benutten door gewoon een torrent op te zoeken. Je moet hiervoor zoeken naar een film of serie via de geïntegreerde zoekfunctie, waarmee je alle torrents op de website van KickassTorrents kan doorzoeken.
Zoek wel naar een film of serie met ondertiteling als je ondertiteling wilt hebben. Popcorn gaat zoeken op de website van KickassTorrents, waarna de torrent wordt gedownload.
Als er genoeg van het bestand binnen is, start de film of serie op binnen niet ‘niet langer werkende’ versie van de streaming app en begint deze te spelen.
Veel mensen weten niet dat dit zo werkt, maar eigenlijk heeft de ooit zo geliefde Popcorn applicatie nu net zoveel mogelijkheden als vroeger.
Je moet alleen even zoeken naar de juiste torrent, waarna deze vrijwel direct begint af te spelen, mits er genoeg uploaders zijn natuurlijk.

Volg ons en like ons AJB:
error
Overzicht
Popcorn Time offline wat zijn de alternatieven?
Artikel naam
Popcorn Time offline wat zijn de alternatieven?
Beschrijving
Nu Popcorn Time offline is, wat zijn de alternatieven? Buttertime? Gelukkig is er niet een Popcorn alternatief, er zijn er velen.
Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *